Tapas Venlo

Zin in een avond genieten met verschillende wereldse smaken?

Kies dan voor onze tapas. De keuze is eindeloos. Sharing is caring! De leukste manier om tapas te eten is door deze gerechten te delen met je tafelgenoten. Hierdoor kun je meerdere verschillende smaken proeven. Maak zelf een keus uit de tapas en onze koks zorgen voor een heerlijke combinatie in verschillende gangen op tafel.

Iedere week bedenken onze koks weer nieuwe tapas die te vinden zijn op ons krijtbord midden in de zaak.
Maak zelf een keus of laat je door ons verrassen!

Heeft u liever de Tapaskaart als pdf?
U vindt de download hier:

Tapaskaart

Broodmandje van Bakkerij Fleuren 6.5
Diverse broodsoorten met huisgemaakte dipjes en olijfjes

Bruschetta met tomaat en groente 6
Op getoast knoflookbrood met geraspte Parmezaanse kaas

Crostini met sardientjes 6
Geroosterd brood met sardientjes in tomatensaus

Manchego kaas met olijfolie 6.5
Spaanse schapenkaas met een nootachtige en volle smaak

Olijfjes 4
Huisgemarineerde Griekse olijven

Vleesplankje 10
Een selectie van heerlijke worstjes en vleeswaren

Iberico de Bellota 12.5
Spaanse ham, wat ons betreft de beste ham ter wereld

Gebakken mozzarella 6.5
Mozzarella in een krokant jasje met caponata en crema di balsamico

Orzosalade 6
Met tomaatjes, feta, zoetzure radijs, olijfjes en een basilicum-frambozendressing

Geflambeerde tonijn 6.5
Tonijn afgelakt met teriyakisaus op blokjes lontong rijst

Gamba’s pil pil 8
Gepelde blacktiger garnalen in een kruidige knoflookolie met Spaanse pepertjes

Spaans spiesje 4
Varkenshaas op Spaanse wijze gemarineerd met huisgemaakte salsa

Kipkluifjes op Indiase wijze 6.5
In licht pikante curry madras en een lik frisse yoghurt.

Patatjes in de schil 5.5
Gefrituurde aardappeltjes, met huisgemaakte aioli of bravas saus

Zoete aardappel frieten 5.5
Met huisgemaakte cajunmayonaise

Inktvis met chorizo 6.5
Gebakken met krieltjes, kouseband en knoflook

Padron pepers 5.5
Gebakken groene pepers, geurig, maar mild van smaak met
olijfolie en zeezout

Pofaardappel met kruiden 5.5
Gevuld met een vegan crème fraìche

Indonesische stoofpot 6.5
Balinees stoofpotje van kippendijtjes met huisgemaakte atjar

Schelpjes uit de zee 6.5
Vongole en mosselen gegaard in pernod met venkel en een scheutje room

Gambaburger 5.5
Op een zwart mantao broodje met avocado en huisgemaakte piccalilly mayonaise

Kalfsburger beter wordt ‘t niet 5.5
Op een briochebroodje met een saus van gekarameliseerde uien en Manchego

Geschroeide geitenkaas 5.5
Gebrande geitenkaas met huisgemaakte paprikacompote

Gehaktballetjes op z’n Portugees 6.5
Gegaard in een sausje van groente en Madeira wijn

Zalmfilet met een mediterraans tintje 6.5
Rosé gegaard met een mediterraans kruidenkorstje

Worteltjes uit Tel Aviv 5.5
Diverse soorten gemarineerde worteltjes met een yoghurt za’atar saus

Falafel en pita 5
Huisgemaakt met hummus en tzatzki

Buikspek zoet en pikant 6.5
Met een karamel-chilisaus en een Oosterse venkelsalade

Tortilla’s krokant gebakken 6.5
Met dagverse vis en een frisse salsa

Striploin van de grill 6.5
Medium gebakken met chorizoboter en kataifi

Champignons met amandelen 5.5
Gegaard in amandelmelk met knoflook, verse kruiden en geroosterde amandelen

Kroketjes in twee soorten 6
Gevuld met chorizo of groente: kies of mix

Uienringen in bierbeslag 6
Gefrituurde uienringen met huisgemaakte aioli

Nacho’s uit de oven 6
Met de keuze uit pulled chicken of jackfruit, beide met kaas en salsa